帕内尔nË tetor
Shtëpi zgjuar
ST-LR3-Neon-Rope-Light-bander-22-08
bet188官方网址LED-TV-Drita e pasme-me- kamera - banner -22.06
Siguria e zgjuar
Zgjidhje e zgjuar

Përsosmëri e Shërbimit

Rreth松软的

Themeluar në vitin 1996

188金宝搏官网网址安卓

është themeluar në vitin 1996, me vendndodhje në宁波,Kinë。Pas një rritje prej më shumë se njëzet e pesë vjetësh, kompania është bërë një ekspert në industrinë e prodhimit të ndriçimit në Kinë。金博宝官方网址是什么呀YOURLITE është një furnizues i integral ndërkombëtar i ndriçimit dhe elekicitite dhe është i përkushtuar t'u ofrojë klientëve produckte ndriçimi dhe elektrike të përshtatshme dhe shërbime cilësore。

Teknologji e larte

Zgjidhje e zgjuar

Automatizimi zgjuar i YO金博宝官方网址是什么呀URLITE e bën jetën dhe punën të thjeshtë, të sigurt dhe me still。Përdoruesit蒙德të shijojnë sisteme të klasit botëror公爵përfshirë sigurinë inteligjente, kontrollin e sensorëve, aksesin në distancë dhe aplikacionet e shtëpisë inteligjente, etj。

Ne pergjithesi
Ekrani

  • 阿德Temostati

  • 阿德Brava & Dyer Garazhi

  • 阿德西格里亚shtëpisë

  • 阿德Ndricimi

  • 阿德Videokamera

  • 阿德Dimmer, çelës dhe priza

  • 阿德Ndricimi

  • 阿德Detektorë & Sensorë

Baidu
map